Proglašeni najbolji sportaši osnovnih i srednjih škola

Županijski školski sportski savez nagradio je najbolje učenike sportaše i najbolja Školska sportska društva u školskoj 2014./2015. godini. Svečanost, za koje su uručena i priznanja učiteljima koji su dali poseban doprinos školskom sportu, održana je u Velikoj Gorici. Domaćin je bila Osnovna škola Vukovina, a svečanost se je održala u njihovoj Područnoj školi u Novom Čiču.
Najbolja sportašica Zagrebačke županije u konkurenciji učenica petih i šestih razreda je Maja Petrušić iz OŠ Bogumila Tonija, Samobor koja je ostvarila pojedinačno prvo mjesto u atletici na poluzavršnom natjecanju – trčanje na 600 metara; te ekipno drugo mjesto na državnom natjecanju u krosu, dok je priznanje za najboljeg sportaša primio Luka Grofelnik iz OŠ Sveta Nedjelja, a osvojio je sa ekipom prvo mjesto na državnom natjecanju u futsalu.
Najbolje ekipa u kategoriji dječaka petih i šestih razreda je futsal ekipa OŠ Sveta Nedelja (prvo mjesto na državnom natjecanju), a u kategoriji djevojčica ekipa atletike OŠ Bogumila Tonija iz Samobora (drugo mjesto na poluzavršnom natjecanju u skupini Zapad).
Više u dokumentu..
z-sportas1

Više slika…