DRŽAVNO PRVENSTVO U ODBOJCI OSNOVNIH ŠKOLA

Hrvatski školski sportski savez u Poreču je od 24. do 26. ožujka ugostio novih 48 ekipa mladih odbojkašica i odbojkaša na Državnom prvenstvu ŠSD-a Republike Hrvatske u odbojci za osnovne škole.
Kao i svake godine, ovo se školsko natjecanje se provelo uz puno veselja, nekada i tuge, uz dobru atmosferu u dvorani te uz puno lijepih sportskih trenutaka.

ZAJEDNIČKA

Svaka ekipa borila se do samoga kraja; nisu odustajali čak i kada su razlike u rezultatima bile velike. U kategoriji dječaka ove godine u finalu su se natjecale ekipe OŠ Marina Držića, Zagreb i OŠ Slavka Kolara, Kravarsko.

OŠ KRAVARSKO

Dječaci male OŠ Slavka Kolara vrhunskom su igrom tijekom cijelog turnira odnijeli kući srebrnu medalju. Škola ponosna na njihov uspjeh pripremila je dečkima spektakularan doček pred školom.
Hvala svima na ovom lijepom dočeku, ovako nešto nismo očekivali. Pokazali smo da se kvalitetnim i kontinuiranim radom na satu tjelesne i zdravstvene kulture može zaista puno toga postići. Iako je srebrna, ova medalja za nas je zlatnog sjaja – istaknuo je mentor i profesor Leon Levar koji je vodio pobjedničku ekipu na ovom turniru.
“Ovo je mala škola u maloj općini – ponosni smo što smo uspjeli biti generacija koja je Kravarskom donijela medalju” izjavili su dječaci.
Ovogodišnji pobjednik školskoj je odbojci već vrlo poznat. Dječaci OŠ Marina Držića, Zagreb odnijeli su svojem gradu još jedno zlato u sedmogodišnjem nizu.

Djevojčice
1. OŠ Ivana Kukuljevića Sakcinskog, Ivanec
2. OŠ “Vladimira Nazora”, Vrsar
3. OŠ Jurja Habdelića, Velika Gorica

OŠ JURJA HABDELIĆA

Dječaci
1. OŠ Marina Držića, Zagreb
2. OŠ Slavka Kolara, Kravarsko
3. OŠ prof. Filipa Lukasa, Kaštel Stari

Fotografije