Medi Erste plava liga

Još jedna lijepa vijest o sportskom uspjehu!

Javljamo da je učenica 6 b razreda Osnovne škole Šćitarjevo, Gabrijela Mužarić osvojila brončanu medalju u bacanju kugle od 2kg s rezultatom od 9,35 cm na natjecanju Erste Plava liga!
Erste Plava liga je, jedinstveno atletsko natjecanje osmoškolaca koje organizira Atletski klub Pro Sport s partnerima, Erste&Steiermärkische Bank d.d. i Erste Plavim mirovinskim fondovima, a koja se ove godine održava pod pokroviteljstvom Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta i Hrvatskog atletskog saveza te uz podršku Zagrebačkog savjetovališta
protiv nasilja djece i mladih “Luka Ritz”. I uz slogan „Recite NE nasilju!“
Ove godine se u sedam najvećih hrvatskih gradova – Zagrebu, Splitu, Rijeci, Osijeku, Varaždinu, Puli i Zadru – natjecalo se rekordnih 4269 učenica i učenika 3. do 6. Razreda, a 480 najboljih nastupilo je u finalu.
Gabrijela je od 16 finalistica u kategoriji bacanje kugle 6 razreda bila 3, što je izniman uspjeh, s obzirom da se ove godine prvi put susrela s tom spravom.Na ovaj način želimo podijeliti njezin mukotrpan rad kroz ljetne praznike i ovaj veliki uspjeh, kao šlag na tortu zajedno s Vama i zahvaliti što se odlično pripremala .

Više o rezultatima..

Pripremio: Damir Međeri, profesor TZK OŠ Šćitarjevo
P1140198

Više slika …