Redovna izborna sjednica Skupštine Županijskog školskog športskog saveza Zagrebačke županije

U srijedu, 29.ožujka 2023. godine u dvorani Ivana, Sveti Ivan Zelina sa početkom u 17,00 sati održana je redovna Izborna Skupština Županijskog školskog sportskog saveza s početkom u 17,00 sati.
Od 65 članova Skupštine sjednici je bilo nazočno 48 članova tako da su sve odluke donesene pravovaljano.
Predsjednica je svojim izlaganjem o radu Saveza i financijskom izvješću za prošlu godinu upoznala sve članove Skupštine. Oba izvješća usvojena su jednoglasno.
Na sjednici su predloženi novi članovi Upravnog odbora te Nadzornog odbora a članovi će biti potvrđeni na konstituirajućoj sjednici Upravnog odbora.
Glavna točka dnevnog reda bila je izbor novog čelnog čovjeka Saveza, a za to mjesto bila je samo jedna kandidatkinja – Ivančica Valek.
Nakon tajnog glasovanja od 48 prisutnih skupštinara dobila je 48 pravovaljanih glasova i tako ušla u novi četverogodišnji mandat kao čelna osoba ŽŠŠSZŽ-e.
Na kraju sjednice, nova predsjednica se zahvalila svim prisutnima na povjerenju i obećala da će se još više zalagati za razvoj školskog sporta u Zagrebačkoj županiji.
1 (66)
Kao gosti Skupštine bili su nazočni gradonačelnik grada Sveti Ivan Zelina, gospodin Hrvoje Koščec te v.d. ravnateljice Osnovne škole Dragutina Domjanića gospođa Martina Potočki.
Nakon punih 25 godina rada u školskom sportu na mjestu tajnice Saveza napušta nas formalno i naša draga Maja.
Želimo joj puno zdravlja i lijepih trenutaka u nadolazećim mirnijim danima njenog života.
1 (2)
U ime svih nas iz redova ŽŠŠS-a : HVALA TI MAJO! – na sugestijama, na konstruktivnim raspravama te na svesrdnoj pomoći svim mladim kolegama !

Više fotografija…