Naši badmintonaši viceprvaci na Državnom prvenstvu srednjih škola u Poreču!

Badmintonaši Srednje škole Vrbovec osvojili su drugo mjesto na Državnom prvenstvu koje se održalo od 1.-3. ožujka 2023. u Poreču. U grupnom djelu natjecanja pobjede smo ostvarili protiv Medicinske škole „Ante Kuzmanića“ iz Zadra 4-1, te I. gimnazije iz Osijeka 3-0. U četvrtfinalu pobjeđujemo Pomorsko-tehničku školu iz Dubrovnika 4-1, a za veliko finale i Gimnaziju „Fran Galović“ iz Koprivnice 3-0.
U finalu predvođena državnim reprezentativcima, prejaka je bila XV. Gimnazija iz Zagreba 3-0, poznatija kao MIOC. Članovi tima su kao i na nedavnom županijskom natjecanju bili isti: Tin Peteranec(4.g) Petar Badenić(3.b), Mateo Mišain(4.a) i Jakov Ipša(4.a). Drugo mjesto na državnom natjecanju naših badmintonaša, jedan je od najvećih sportskih uspjeha našeg školskog sportskog društva „Sokol“ u povijesti.
image2 (1)
Kao voditelj izuzetno sam ponosan na naše dečke, ne samo zbog odličnih sportskih izvedbi, nego i na ponašanje, odnos prema protivnicima i drugim voditeljima. Raduje me njihov entuzijazam, ljubav prema sportu i nadmetanju. Lijepo je vidjeti da nakon povratka iz Poreča, nakon tri naporna dana, dečkima čestita i raduje se s njima cijela škola, od samih učenika, pa do kolega profesora, ravnateljice, stručne i administrativne službe, domara i čistačica. Samo tako svi zajedno možemo do još većih, ne samo sportskih, već i drugih odličnih rezultata na ponos našoj školi i podneblju kojem pripadamo. Bravo dečki!

Voditelj: Jurica Jakšić, prof.

Više fotografija..