Obavijest – skijanje

ŽUPANIJSKI ŠKOLSKI ŠPORTSKI SAVEZ
ZAGREBAČKE ŽUPANIJE
Ulica Andrije Hebranga 26 a
10430 Samobor
Samobor, 12. siječnja 2022.
Broj: 03-2022

O B A V I J E S T

Županijski školski športski savez Zagrebačke županije i ove godine organizira Seminar alpskog skijanja koji će se realizirati od 11.03.2022.-14.03.2022. (petak-ponedjeljak) na skijalištu HINTERSTODER, Gornja Austrija.
Svi profesori TZK-e moći će se prijaviti preko poveznice koja će biti postavljena na stranici našeg Saveza a u suradnji s agencijom Alpe Adria Sport. Prijave će biti otvorene od 17.01. -28.02.2022.(okvirno). Molimo Vas da pri ispunjavanju upitnika budete pažljivi jer će nam podatci značajno olakšati samu organizaciju Seminara.
Savez će sufinancirati Seminar alpskog skijanja u iznosu 1500,00 kn a svaki profesor (škola) uplaćuje iznos od 1450,00 kuna.
Smještaj je u APARTMANIMA na bazi NOĆENJA u neposrednoj blizini skijaških staza , a aranžman uključuje:
– četverodnevnu skijašku kartu
– prijevoz
– putno osiguranje
– rad s demonstratorima skijanja u grupama s 8 polaznika
– mogućnost najma opreme i servisa skija-50%
NAPOMENA: svaki apartman mora pri dolasku predati depozit od 200,00 eura koji se na kraju vraća , ako je sve u redu u apartmanu.
Prijave su također obvezne i na stranici AZOO KAKO BI SVI MOGLI I DOBITI POTVRDE O SUDJELOVANJU i odrađenoj edukaciji (naknadno ćemo vas obavijestiti o datumu objave na AZOO.)
Preporuka Saveza je da izvadite Europsku karticu zdravstvenog osiguranja, ukoliko to još niste učinili za neke druge potrebe.
EPIDEMIOLOŠKI ZAHTJEVI ZA SADA SU DOSTA RIGOROZNI PA VAS MOLIMO DA PRIPREMITE SVE NA VRIJEME. UKOLIKO ĆE SE NETKO MORATI TESTIRATI JER NEMA LI 3/3 DOZE ,TROŠAK TESTIRANJA SNOSI SAM.
Za sva dodatna pitanja kontaktirajte tajnicu ili predsjednicu Saveza.
Sportski pozdrav

Predsjednica ŽŠŠS-a:
Ivančica Valek