SEMINAR ALPSKOG SKIJANJA

1 (9)

Županijski školski športski savez zagrebačke županije i ove je godine održao svoj tradicionalni stručni seminar alpskog skijanja.

Seminar je bio realiziran od 28 .veljače do 02.ožujka 2020.godine na Krvavcu Republika Slovenija.

Sudjelovalo je trideset kineziologa iz neposrednog nastavnog procesa te još desetak kineziologa koji trenutno ne rade u edukativnom procesu.

Provedba stručnog dijela seminara povjerena je našim najpoznatijim demonstratorima koji su prezentirali i provodili napredne tehnike i edukacijski proces obuke mladih skijaša a oni su:

Prof.dr. Ivica Franjko
Prof. Igor Kecerin

U okviru praktičnog dijela seminara svim sudionicima omogućeno je i stjecanje prava za dobivanje IVSS licenci koje bi trebale potaknuti rad s djecom u sportovima na snijegu a pri tome omogućiti i daljnje usavršavanje svih naših kolega.

Program stručnog seminara upotpunili su teoretskim izlaganjima: prof. Igor Kecerin ,Ismeta Čerkez,učitelj mentor, Dag Modrić prof, predsjednik HZUTS-a, dr.sc.Ivica Franjko, Damir Međeri,prof .
Realizacijom stručnog seminara u potpunosti smo zadovoljni i nadamo se da će slijedeće godine biti veći broj naših mladih kolega.

Više slika naći ćete na poveznici.

Video ćete pronaći na poveznici..

Predsjednica ŽŠŠS:
Ivančica Valek