ODRŽAN 7. FESTIVAL UNIVERZALNE SPORTSKE ŠKOLE ZAGREBAČKE ŽUPANIJE

Sedmi festival Univerzalne sportske škole u organizaciji Županijskog školskog športskog saveza Zagrebačke županije (ŽŠŠSZŽ) i Osnovne škole Šćitarjevo (ravnatelj Mario Ivić, koordinator Damir Međeri, prof.) održan je 30. svibnja u Gradskoj sportskoj dvorani u Velikoj Gorici. Na jedinstvenom festivalu sudjelovalo je 250 učenika (25 odjeljenja po 10 učenika) iz 25 osnovnih škola naše županije. Nakon intoniranja himne Republike Hrvatske učenike i njihove učitelj(ic)e pozdravila je i Festival otvorila Ivančica Valek, predsjednica ŽŠŠSZŽ-a. Osim nje nazočne su pozdravili Branko Radičević (Središnji državni ured za sport), Mirela Katalenec (pročelnica Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu, šport i tehničku kulturu Zagrebačke županije) i Darko Ćopić (savjetnik u Upravnom odjelu za predškolski odgoj, školstvo i šport Grada Velike Gorice).

IMG_3912

Djeca su imala apsolvirati 13 radnih stanica: trčanja sa zadacima, preskakanje vijače, gimnastika, igre s padobranom, ritmičke vježbe, poligon za ravnotežu, skok u vis, košarka, foto odmor, vježbe na trampolinu, potezanje konopa, rukomet, skok u dalj s mjesta. Odvijanje sportskih aktivnosti vodile su učenice 8. razreda OŠ Šćitarjevo i nastavnici. Svi sudionici su dobili medalje, sendviče i sokove. Program je vodio Ivan Džankić, prof.

Ovom prilikom se zahvaljujemo našim sponzorima MAGDIS GRUPA, I ATLANTIC GRUPA koja su razveselila našu dječicu prigodnim darovima!

Pripremio: Damir Međeri,prof TZK
TEKST: David JOLIĆ Cyti portal VG
FOTO: FOTO UČENICE OŠ ŠĆITARJEVO
https://www.dropbox.com/sh/6n09wnh1s3433hj/AAD2lIgqDkKu3rY-PUCQnk-ra?dl=0